Betaalmethode

Betaalmethodes

We bieden je het gemak en de flexibiliteit bij het afrekenen die jij verdient. Daarom hebben we een breed scala aan betaalopties voor je beschikbaar gesteld, zodat je kunt kiezen welke het beste aansluit bij jouw behoeften. Hier zijn enkele betrouwbare en veilige betaalmethodes waaruit je kunt kiezen:
, Bouw en Boor

Billie

Billie is een innovatieve betaalmethode waarmee je eenvoudig en veilig aankopen kunt doen op rekening. Het biedt jou en je bedrijf de vrijheid om producten en diensten te kopen en pas later te betalen, waardoor je cashflow optimaal wordt beheerd. Met Billie hoef je je geen zorgen te maken over onmiddellijke betalingen. Je hebt ruim 30 dagen de tijd om je factuur te voldoen, waardoor je financiële planning flexibel blijft en je bedrijf soepel kan blijven draaien. En het beste van alles is dat je meteen van je aankoop kunt genieten, want Billie regelt de rest voor jou!

, Bouw en Boor

iDEAL

Met iDEAL heb je de vrijheid om op jouw manier te betalen. Je kunt snel en direct betalen via je eigen bankrekening. Geen gedoe met creditcardgegevens of lange wachttijden. Gewoon, direct betalen zoals jij dat wilt. Wij zorgen ervoor dat je betaling veilig en snel wordt verwerkt, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten.

, Bouw en Boor

Klarna

Met Klarna kun je jouw aankopen achteraf betalen, gespreid over meerdere termijnen of direct afrekenen. Jij bepaalt hoe je wilt betalen. Het is jouw keuze, jouw controle. Winkelen moet leuk en zorgeloos zijn, en met Klarna maken we dat mogelijk.

, Bouw en Boor

Bancontact

Voor onze klanten in België hebben we Bancontact als een snelle en betrouwbare betaalmethode. Je kunt veilig en gemakkelijk betalen met je Bancontact-kaart, zonder gedoe. Wij begrijpen dat je geen tijd wilt verspillen aan betalen, daarom maken we het zo eenvoudig mogelijk. Kies voor Bancontact en ervaar het gemak van naadloos betalen.

, Bouw en Boor

IN3

Met IN3 willen we het je nog makkelijker maken om te winkelen. Betalen in drie gelijke termijnen zonder rente of extra kosten. Dat betekent dat je kunt genieten van wat je hebt gekocht zonder je zorgen te maken over grote uitgaven in één keer. Bij [Jouw Bedrijfsnaam] geven we om jouw financiële flexibiliteit, en met IN3 bieden we je de mogelijkheid om je betalingen te spreiden op een manier die voor jou werkt.

De waardering van bouwenboor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 476 reviews.
Chat openen
1
Direct hulp nodig?

Bereikbaar via WhatsApp:
Maandag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00