Retourneren en annuleren

Retourneren en annuleren

Retourinstructies

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan BouwenBoor.nl kenbaar te worden gemaakt. Gebruik hiervoor het retourformulier. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw bestelnummer, e-mailadres en de artikelen die u wenst te retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan BouwenBoor.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen enkele werkdagen na retourmelding aan u terugbetaald.

1. Retourformulier invullen

2. Retourlabel uitprinten

3. Producten inpakken

4. Retour opsturen


Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien BouwenBoor.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Herroepen webshop bestelling

Een product dat u in de BouwenBoor.nl webshop hebt aangeschaft kunt u, mits ongebruikt en in de originele verpakking, herroepen of retourneren.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

30 dagen bedenktijd

Heeft u zichzelf vergist of bent u niet geheel tevreden met uw aankoop? Bij BouwenBoor.nl kunt u een bestelling uit de webshop, mits de producten met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen herroepen. De volgende producten zijn hierop uitgezonderd:

Producten die voor verkoop ongeschikt zijn geworden of door de klant zijn gebruikt.
Producten die door persoonlijk gebruik onhygiënisch worden en waarvan de verpakking is geopend.
Op maat samengestelde of gemaakte producten die qua specificaties in overeenstemming zijn gebracht met de wensen van de klant.

Indien u de bestelling op basis van deze 30 dagen bedenktijd wilt herroepen, zijn de kosten voor het retour sturen gratis. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk – in ieder geval binnen enkele werkdagen – het volledige aankoopbedrag terugstorten.

Verkeerd product ontvangen

Hoewel wij elke bestelling uiterst zorgvuldig behandelen, kan het voorkomen dat er per ongeluk een verkeerd product naar u is verstuurd. Vraag een retour aan en we zorgen dat het juiste product uw kant op komt. De kosten voor het retour sturen van het verkeerd ontvangen product neemt BouwenBoor.nl op zich.

Transportschade; pakket geweigerd

Hoewel wij elke bestelling uiterst zorgvuldig behandelen, kan het wel eens voorkomen dat er onderweg iets verkeerd gaat. Controleer het pakket bij aanname aan de deur altijd goed op schade. Constateert u schade aan het pakket, neem het pakket dan niet aan en weiger het. Het pakket zal dan automatisch aan ons geretourneerd worden. Neem echter wel via het herroepingsformulier contact met ons op, zodat we een nieuwe zending voor u kunnen verzorgen.

Transportschade; pakket ontvangen

Hoewel wij elke bestelling uiterst zorgvuldig behandelen, kan het wel eens voorkomen dat er onderweg iets verkeerd gaat. Controleer het pakket bij aanname aan de deur altijd goed op schade. Constateert u slechts lichte schade aan het pakket en verwacht u dat de inhoud van het pakket ongeschonden is, dan kunt u het aannemen. Bewaar dan echter altijd het verpakkingsmateriaal voor het geval dat de inhoud toch beschadigd blijkt te zijn. Het verpakkingsmateriaal is dan nodig voor onderzoek. Is de inhoud van het pakket toch beschadigd, stop het dan terug in het originele verpakkingsmateriaal en vraag een retour aan. In geval van transportschade neemt BouwenBoor.nl de kosten voor het retour sturen op zich.

De waardering van bouwenboor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 476 reviews.
Chat openen
1
Direct hulp nodig?

Bereikbaar via WhatsApp:
Maandag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00