Werken bij Bouw & Boor

Word lid van ons team bij de groothandel in bouwmaterialen!

Bij ons vind je een dynamische werkomgeving in de groothandel in bouwmaterialen. Onze focus ligt op het bedienen van zowel particuliere klanten, zelfstandigen als bedrijven. We hebben een uitgebreid assortiment dat bestaat uit diamantboren, installatiemateriaal, tegellijmen, stukadoorsmateriaal, gereedschap, elektra, sanitair en verf, en dit alles tegen zeer competitieve prijzen.

Ons magazijn, centraal gelegen in Rotterdam, zorgt ervoor dat de meeste van onze producten direct beschikbaar zijn voor onze klanten. We streven naar kwaliteit in alles wat we doen en blijven ons assortiment voortdurend vernieuwen.

Wil je deel uitmaken van ons team? Als je een passie hebt voor bouwmaterialen en klantenservice, nodigen we je uit om te solliciteren. Samen kunnen we groeien en onze klanten de best mogelijke ervaring bieden. Heb je vragen over onze vacatures of denk je dat jouw expertise een waardevolle aanvulling op ons team zou zijn? Neem gerust contact op met ons HR, jouw toekomst bij ons begint hier!

, Bouw en Boor

LATEN WE SAMEN BOUWEN & BOREN!

Momenteel geen open vacatures.

Magazijn Medewerker

De magazijn medewerker zorgt voor het beheer van de goederenstroom. Hij/zij controleert zendingen van leveranciers, zorgt voor een goed kloppende voorraad, zorgt voor onderhoud aan meetinstrumenten en machines en verzamelt materialen uit het magazijn voor projecten. Deze materialen voor projecten dienen compleet en op tijd gereed gemaakt te zijn voor het team van monteurs.

, Bouw en Boor

maak kennis met hr

Hi, ik ben Yeliz Alatas. HR-medewerkster binnen Arslan Group. Leuk om op deze manier, kort, kennis te maken. Ik zal je in een notendop toelichten wat mijn werkzaamheden zijn en wat jij kunt verwachten van mij als potentiële collega.

De waardering van bouwenboor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 473 reviews.
Chat openen
1
Direct hulp nodig?

Bereikbaar via WhatsApp:
Maandag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00