Werken bij ons

Werken bij ons

Bouw en Boor is waar we niet alleen bouwen met materialen maar ook met mensen. Onze toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid in de bouwsector is ongeëvenaard, en we zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen die onze passie delen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste teamleden om ons groeiende bedrijf te versterken. 

We hebben momenteel vacatures voor de volgende functies:

De balie medewerker is verantwoordelijk voor het klantgevoel. Je verwelkomt de klant bij binnenkomst met een grote glimlach, kent hen bij naam en helpt met het afrekenen van hun afhaalorder. Op natuurlijke wijze help je de klant verder met de benodigde bouwmaterialen. Je hebt geen moeite met het aanbieden van deze materialen. Je verbindt potentiële klanten met de accountmanager, signaleert vragen bij klanten en kan goed omgaan met je collega’s.

Vacature bekijken

De magazijn medewerker zorgt voor het beheer van de goederenstroom. Hij/zij controleert zendingen van leveranciers, zorgt voor een goed kloppende voorraad, zorgt voor onderhoud aan meetinstrumenten en machines en verzamelt materialen uit het magazijn voor projecten. Deze materialen voor projecten dienen compleet en op tijd gereed gemaakt te zijn voor het team van monteurs.

Vacature bekijken

De order picker zorgt voor het beheer van de goederenstroom. Hij/zij zorgt dat goederen en zendingen verzendklaar zijn. Dus de bestellingen dienen compleet en op tijd gereed gemaakt te zijn. Verder is hij/zij in staat lichte fysiek werk te verrichten (staan, lopen en tillen).

Vacature bekijken

Past één van deze functies wellicht bij jou?

Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar hr@arslangroup.nl met je CV en/of je LinkedIn profiel of bel naar 0638594209 en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team!

De waardering van bouwenboor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 476 reviews.
Chat openen
1
Direct hulp nodig?

Bereikbaar via WhatsApp:
Maandag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00